torsdag 28. februar 2013

De 3 "must have" produktene!

Nr 1!
Som første trinn til en sunn og flott hud vil jeg anbefale alle å skaffe seg en god rens tilpasset hudtypen.. Noen foretrekker oljerenser andre foretrekker en litt enklere variant.. noen MÅ ha tonic etter rensen andre ikke.. Smaken er forskjellig. I Thalgo finne det 3 typer rens i hovedsak. Til tørr/sensitiv hud, til kombinert/fet hud og til voksen/aldrene hud.
                                                                               
 Den rosa flasken er for de med tørr til sensitiv hud. Her finnes rens, tonic/lotion samt peeling. Herlig duft av kokos. Etterlater huden glatt og behangelig. I rensen til denne type hud er det viktig at det ikke finnes irriterende ingredienser som tørker ut huden. Derfor er denne rensen flott til en hud som lett regaerer på ulike ingredienser. Den er mild og behagelig!

Blå farge er for den kombinerte huden, som får urene partier og blanke områder. Den regulerer talgproduksjonen og etterlater huden frisk og flott. Dette produktet har også en 2 in 1 cleanser for de som ønsker en rask rens. Peelingen er en lettkornet lotion med mint som kjøler huden etter bruk. Den er helt fantastisk! Super som en oppkvikker før fest eller en trett morgen:)


Organge er produktene for en voksen/aldrende hud! Pure velvet cleansing heter rensen og den er min favoritt. Kommer i praktisk tube som gir en lett påføring av produktet. Tonicen i denne serien har oppstrammende effekt og gir glød til huden! Peelingen er grovkornet og jobber virkelig med store porer og grov hud. Bestselger hos Thalgo Klinikken!



Nr 2!
Som trinn to i din hjemmebehandling bør du ha en god peeling. Den bør inneholde korn eller syre for å ha effekt! Siden min favoritt er peeling med korn passer Thalgo sine peelinger ypperlig for meg. Freshness exfoliator som inneholder mint er desidert min favoritt! Elsker den kjølene effekten man får etter bruk! Peeling bør foretas 1-2 ganger i uken. Hensikten med peeling er å fjerne døde hudceller som huden støter fra seg og for å øke blodsirkulasjonen i huden, som igjen gir glød:)



Nr 3! KREM!
Viktig å ha en krem tilpasset sin hudtype. Den aller vanligste feilen mange gjør (og som resulteret i endret hudtilstand) er å kjøpe feil krem. Mange får hjelp på apotek eller på parafymeri til å finne rett krem, men det er sjelden disse som jobber der kan se hva huden din trenger. Ofte har man sminke på og det kan derfor være vanskelig for selgeren å se den oppriktige hudtypen din. Mitt råd er å gå til en hudpleier å få en hudanalyse. Å bruke feil krem over lengre tid skaper ofte en ubalanse i huden som er lite gunstig. Typiske reaksjoner på feil produkt kan være : kviser, irritert hud, tørr hud eller dehydrert hud. 

Så hudpleierens råd er: Skaff deg en god rens, tilpasset din hudtype. Kjøp en god peeling som du bruker 1-2 ganger i uken samt en god krem tilpasset huden din. Du vil ha igjen for å kjøpe gode produkter:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar