mandag 18. februar 2013

Vinter = tørr hud.



De aller fleste av oss opplever i løpet av vinteren at huden blir tørr. Det finnes mange årsaker til dette. En av de vanligste grunnene er det tørre inneklimaet vårt. Varmepumper, vedfyring eller elektrisk oppvarming skaper tørr luft. 

                                                                 

De fleste opplever tørr hud som ubehagelig og mange pøser på med krem for å holde huden myk. Det er også da mange opplever at huden endrer seg. Noen opplever å få flere linjer og rynker andre opplever rødhet og småkviser. Typisk for en tørr hud er at den oftest også mangler fukt. Det kan være vanskelig for mange å finne en krem som både gir nok fett, fukt samtidig som den ikke skaper kviser og urenheter.


Thalgo Delicious Comfort cream sikrer at huden får det den trenger. Denne kremen inneholder ingredienser som både smører huden og gir den nok fukt. I tillegg sikrer den at huden får pleie gjennom aktive virkestoffer. Comfort cream trekker raskt inn i huden slik at du fint kan bruke sminke over.
En flott krem som gir langvarig effekt på tørr hud!

Men husk... en god krem alene er skjelden nok. . Unn deg en god rens og en peeling også så har du det du trenger for god basic hudpleie...
Lykke til!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar