mandag 18. februar 2013

Litt info om Thalgo




Havet ..
..en fantastisk kilde til liv og energi i tusenvis av år.

Thalgo – din leverandør av den komplette serien til bruk i hudpleiesalonger; SPA og Thalassoterapisentre.
I over 40 år har Thalgo utforsket havets rikdom og høstet av de fantastiske egenskapene til alger.
Denne herlige listen av flotte behandlinger for både ansikt og kropp har gjort Thalgo til en av verdens største leverandører til Thalassoterapisentre, SPA og hudpleiesalonger.
Produktspekterert er stort og variert; i salong tilbys 23 forskjellige ansiktsbehandlinger, 20 forskjellige kroppsbehandlinger tilpasset både hudpleiesalonger og store, eksklusive SPA-sentre. Vårt brede spekter av produkter for hjemmebruk og våre egne næringsmidler gjør enhver behandling komplett.
Våre hjemmeprodukter tilbys fra våre forhandlere selv om man ikke ønsker en salongbehandling.

Thalgo – oldtidens og fremtidens hudpleie !

Havet har gitt næring og bygget opp under alt primitivt liv siden tidenes morgen.
Vårt laboratorie har omfattende forskning med meget høyt kvalifiserte forskere som bruker hele verdens havbunner som tumleplass.
I våre hav finnes det ca 500.000 forskjellige arter av sjøliv; ca 30.000 er definert som alger og vi bruker 30 av dem.  Det er derfor innlysende at kunnskap og avansert forskning spiller en avgjørende rolle for å få best mulige resultater.  Her har Thalgo et stort fortrinn med tanke på sin lange erfaring.
Hver alge har helt unike egenskaper avhenging av hvordan de lever og hvilken funksjon de har i sitt naturlige miljø. Flere typer alger er også kontinuerlig under forskning av helsemessige årsaker.  Ikke bare i utlandet, men også i Norge foregår det omfattende medisinske studier av algers virkning og effekt på diverse sykdommer.
Våre kremer er nøye sammensatt for å gi ønsket virkning, samt redusere allergiske reaksjoner.  
Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr.

Thalgo har sitt laboratorie i Roquebrune i sør Frankrike. I dag distribuerer Thalgo sine produkter til 85 land og har egne datterselskap i England, Tyskland og Australia. I tillegg datterselskapet Thalgo Nutrition som tilbyr en rekke kosttilskudd og teér. (Skinthal as)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar